ANA OTVORENO: Moskva je divna i bajkovita, jedva čekam ponovo da odem!

0
143
Moskva je bajkovita i lepa kaže Ana
Nova sredina i novi ljudi vuku izvesne promene donekle i strahove – normalno od preljube, ali ako ste snalažljivi nema čega da se bojite, bitno je da imate vrhunsku tatkiku kaže veselo naša estradna zvezda koju popularno nazivaju đepna venera, vi sami procenite zašto..?
Ana Kokić otkrila da li se plaši da će je suprug prevariti u Moskvi!Ana Kokić često putuje što zbog posla, što zbog supruga Nikole Rađena, koji živi i radi u inostranstvu. Kako kaže, već se navikla na to, a nedavna poseta Moskvi je bila bajkovita…Život mi je u koferima, uopšte ih ne raspakujem u kući. Ovu godinu ću pamtiti po brojnim putovanjima.

Moskva je divna i bajkovita, jedva čekam ponovo da odem. Čim završim sa poslovnim obavezama koje imam u Beogradu, idem ponovo tamo. Nisam stigla da obiđem i vidim sve što sam želela jer je vreme bilo prilično hladno, bilo je kiše i vetra, ali se nadam da će biti malo mirnije sledeći put kada odem – kaže Ana.Ona je u Moskvi imala priliku da vidi kakve su njihove žene i da li je tačno da su Ruskinje “namazane”.- Mogu da kažem bez ikakve skromnosti da su naše žene najlepše na svetu i eventualno Brazilke. Ruskinje su dosta negovane, dosta vode računa o tome kakva će im koža biti, ali s druge strane dosta su namazane – objašnjava Kokićeva, a na pitanje da li se plaši namazanih Ruskinja dok joj je suprug sam, kaže:Ne, zato što sam ja namazanija od njih. Vidite ko bude uspeo naše devojke da prešiša, svaka mu čast onda.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime