MUSLIN OTVORENO: Hoće na silu da promene državni tim i pošalju druge fudbalere na svetsko prvenstvo

0
138
Čovek koji je omogućio da reprezntacija Srbije ode na svetsko prvenstvo u fudbalu jednostavno nije mogao da dozvoli da mu neko radi svog sopstvenog profita menja tim, koji je uigrao do te mere što je već dalo odlične rezultate i tek bi se očekivali na svetskom prvenstvu u Rusiji, jednostavno se usprotivio takvom diktatu…

Doskorašnji selektor Srbije Slavoljub Muslin konačno je progovorio posle smene.FSS je smenio Muslina zbog, kako je sam iskusni stručnjak rekao, neslaganja oko tima koji treba da ide na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Upitan da li je istina da su drugi hteli da mu sastavljaju tim, Muslin je odgovorio: “Nikada u karijeri nisam dozvolio tako nešto i nikada se to neće dogoditi.

Ne postoji teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim”, jasan je Muslin. O nepozivanju Sergeja Milinković-Savića, pa i Adema Ljajića, koji nije dobijao pozive sve do poslednje akcije reprezentacije, Muslin kaže: “Menadžer Milinković-Savića (Mateja Kežman, op. a.) vodi u žutoj štampi hajku protiv mene.

Mateja Kezman sabotira Muslina

Nalazio je za sagovornike neke bivše fudbalere da tvrde kako Sergej mora da igra. Tog menadžera možda nekako i razumem, jer želi da zaradi velike pare na Sergejevom transferu. Ja i danas tvrdim da je Milinković-Savić dobar igrač, baš kao i Ljajić, ali je kod mene prednost imao Tadić, koji je u poslednjim kvalifikacijama bio treći najproduktivniji evropski igrač. Podsećam da je Ljajić do sada odigrao 23 meča za Srbiju, dao je ukupno tri gola, a u kvalifikacijama za EP je na sedam mečeva dva puta tresao mrežu. Dakle, Sergej i Ljajić su imali jaku konkurenciju. Zbog svega ovoga ne razumem hajku i blaćenje, jer su igrači, moj stručni štab i Goran Bunjevčević ispunili zadatak koji je bio pred nama”.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime