Ova poznata glumica demistifikuje šta je stil: Skoro će 50 godina i puca od seksepila! 

0
165

Sve ona može i ume, jer kada životom vlada harmonija i vedar duh tu je i inspiracija za velike stvari koje odišu smislom za oblačenje i način kako da nešto nosite…

Ketrin Zita Džouns objasnila šta je stil: U 48. godini puca od seksepila.

Zita Džouns je pre mesec dana obelodanila svoju kolekciju za kuću, san koji ostvarila, a koji je imala još kao jako mlada… Juče se poznata glumica pojavila na predpremijeri svog novog filma, a na sebi je imala haljinu koja joj je stajala kao salivena. Haljina prati siluetu njenog besprekornog tela, a krasi je veliki karner koji je smešten preko cele prednje strane. Kakva majka takva ćerka: Ketrin Zita Džons sa svojom naslednicom oduševila Njujork!

Detalj kragne, koji je sastavni deo prelepe haljine, dao je celokupnom izgledu glamurozni efekat. Prelepu haljinu, glumica je začinila stileto cipelama u crnoj boji od čipke sa potpisom čuvenog Kristijana Labutena. Ketrin Zita Džouns promenila profesiju: Ostvarila dečiji san! (FOTO, VIDEO)foto: ProfimediaKako se vama dopada izgleda lepe glumice? Ljubav jaka kao prvog dana: Vruće bračne igre holivudskog para.
I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime