TO MOŽE SAMO U SRBIJI: Muslin doneo 9,5 miliona, za nagradu dobija otkaz! 

0
140
Muslin i Kokeza
Predsednik FSS Slaviša Kokeza na zanimljiv način će zahvaliti selektoru koji je direktno odveo reprezentaciju na SP u RusijuBravo, „orlovi“! Bravo, selektore Musline! Konačno je zahvaljujući plasmanu reprezentacije Srbije na Mundijal leglo tačno 9,5 miliona dolara na račun Fudbalskog saveza Srbije, što će mnogim klubovima u zemlji produžiti život, popraviti očajne terene, doneti moderne semafore… 

Ipak, arhitekta ovog uspeha nema razloga za zadovoljstvo. Kako dani prolaze, postaje sve izvesnije da će Muslin, umesto zahvalnosti, dobiti otkaz uz otpremninu, bez prilike da se oprosti od ekipe, koju će u Južnu Koreju i Kinu povesti drugi selektor, po svemu sudeći Dragan Stojković Piksi.Koliko će FSS i Slaviša Kokeza biti zahvalni budućem strategu „orlova“, što se zarad funkcije selektora Srbije odrekao bar deset miliona dolara od kineskog Guangdžoua R&F, pokazaće vreme. Posmatrajući Mundijal kroz novac, treba istaći da je FIFA podigla nagrade za 12 odsto u odnosu na SP u Brazilu.

Nagradni fond sada iznosi 400 miliona dolara, od čega će novom šampionu pripasti 38 miliona, drugoplasiranom 28, trećem će biti uplaćeno 24, a četvrtom 22 miliona.

Ako Srbija posle SP u Francuskoj ‚98. konačno izbori plasman u osminu finala, vratiće se iz Rusije sa obezbeđenih 12 miliona dolara, dakle sa 2,5 miliona više od običnog učesnika. U slučaju da prođe među osam najboljih timova, premija se povećava za četiri miliona i iznosiće 16 miliona dolara. Mundijal počinje 14. juna i trajaće do 15. jula 2018. godine.

Hvala, selektoreFSS KUPUJE ZGRADU NA NOVOM BEOGRADU

Fudbalski savez Srbije ne gubi vreme posle izborenog plasmana u Rusiju. Sredinom ove nedelje objavljen je oglas na internet prezentaciji Saveza o kupovini zgrade. Traže se gotove zgrade ili one koje su u izgradnji, a površina treba da bude od 2.500 do 5.000 kvadratnih metara. Prednost će u ponudi dobiti zgrade na Novom Beogradu. Jednog dana mogla bi i da se zakači ploča zahvalnosti „orlovima“ i selektoru Slavoljubu Muslinu, koji su doneli novac za njenu kupovinu.

Kurir / Dejan Petković Foto: Shutterstock, Dado Đilas, Dragan Kadić

Izvor: TO MOŽE SAMO U SRBIJI: Muslin doneo 9,5 miliona, za nagradu dobija otkaz! | Sport | Kurir

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime