KEBA OTVORENO: Milica Pavlović me strahovito nervira!

3
164
Mnogi i ne sanjaju da se ove dve poznate estradne zvezde organski ne podnose! Keba smatra da mu ova devojka oduzima energije i na sam pomen Milice njemu se vrti u glavi…

Milica Pavlović nedavno je izjavila da joj je drago što je uspela da demantuje Kebine reči, koji ju je kritikovao tokom takmičenja “Zvezde Granda”. Sada se oglasio Dragan Kojić i  rekao šta mu smeta kod Milice.

“Ta devojka ima mnogo lepo ime, ali ne zna da ga nosi. Možda bi bilo bolje da se zove Tripica ili Bukvica. Ne pitajte me više za nju. Ne zanima me, sve najbolje joj želim”, rekao je Keba u emisiji “Premijera Vikend Specijal”. A evo zbog koje izjave se Keba naljutio. “Ono što nikada neću zaboraviti su oštre i ponižavajuće kritike gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago da sam pokazala da je pogrešio.

Ovaj posao se ne razlikuje od drugih. Kad si na početku i dok misle da se nećeš dugo zadržati, svi te vole, a onda je mnogo drugačije kada shvate da ste došli da se borite za svoju karijeru i da nećete odustati… Naročito posle albuma Boginja, mnogo kolega me ni ne pozdravi, a koleginice i da ne pominjem”, rekla je Milica nedavno.

I.R.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime