NOVA MODA: Severina izašla na ulicu u pidžami, prolaznici su se smejali do suza

0
212
Severina u piđami
Kada dizajneri pobrkaju lončiće onfda nije ni čudo što neka moda iz svetskih metropola ne može da dobije prizvuk u bivšim republikama SFRJ pa ako hoćete i na balakanu…

Severina Kojić godinama unazad trudi se da istakne koliko vodi računa o modi. Nekada se, uz pomoć stilista, dogodi da zablista na događaju, ali u poslednje vreme sve češće se mogu primetiti modne katastrofe koje šeta ulicama.

Naime, nekoliko dana boravila je u Ljubljani, a tamo je sasvim opuštena prošetala kroz park. Mnogi prolaznici okretali su se za njom više zbog toga što su gledali šta je sve to obukla, a pogotovu obula.

Severina je odabrala raspar dezena, a na nogama je nosila čupave papuče koje su bile trend nekoliko nedelja, a potom su ih mnogi upravo zbog prenaglašenog nošenja zamrzeli.Ono što je svakako interesantno jeste da je Severina po hladnom vremenu obukla mantil do poda, ali je zaboravila da obuje adekvatnu obuću, tako da su mnogi komentarisali da je više izgledala kao da se tek probudila i na kratko otišla do obližnje prodavnice.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime