ANA U OPASNOSTI: Zbog težine mora hitno na dijetu! 

0
91
Kada se dese najlepše stvari poput rođenja deteta kojem se posle toga maksimalno posveti pažnja, dok se na sopstveni zdravstveni status i ne pomišlja u smislu – meni ništa ne može da se desi, tek onda se dese stvari koje nadođu kao grom iz vedra neba, a to su novo pristigli zdravstveni problemi! Ana je  bolesna i mora hitno na dijetu!
Nikolićevoj naređeno da pod hitno smrša i promeni način života jer je ozbiljno ugrozila svoje zdravljePevačica, koja je u trudnoći dobila više od 35 kilograma, povišen šećer i pritisak, redovno odlazi na kontrole u jednu privatnu kliniku. Pošto joj je tokom drugog stanja nivo šećera u krvi dostigao gornju granicu, Ana je pod hitno morala na strogu dijetu kako bi izbegla probleme. – Doktor se zabrinuo za Anino zdravlje i ozbiljno je iskritikovao. U trudnoći je kratko korigovala ishranu, ali poklekla je i ponovo se vratila na staro. Međutim, toga više nema.

Ona bi bila u gadnom stanju ukoliko bi nastavila da pije alkohol, jede masnu hranu, a o šećeru bilo koje vrste ne sme ni da pomisli. Ovde više nije stvar o njenom izgledu, već o organizmu, koji je totalno ugrožen i bukvalno je na ivici šećerne bolesti – otkriva naš izvor i dodaje da se pevačica pridržava lekarskih saveta i da su promene vidne. – Teško joj je, ali trudi se. Ima dosta obaveza oko ćerke Tare, pa i ne misli toliko na hranu. Rasta je tu da je iskritikuje ako slučajno omane u nečemu – kaže naš izvor.
I.R.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime