DOKLE ĆEMO DA TRPIMO OVO: Treba da prepolovimo broj poslanika, ukinemo velike premije sportistima i sulude penzije!(VIDEO)

0
132
Duel politicara

Svaki dan smo izloženi glupostima iz skupštine koje ne moramo da trpimo više! Jednostavno narod određuje njih a ne oni nas, zato taj isti narod treba da ih unormalizuje i da odmah odreaguje tako što će odmah i to odmah da prepolovi broj poslanika koji nam jedu budžet nizašta, i da se novac koji nam oni troše preusmeri na socijalna davanja i otvaranje novih radnih mesta

Izloženi smo samovolji haotičnog trošenja novca, dok ogroman broj ljudi jedva krpi kraj sa krajem! Sve dok ima kazana za hranu po ulicama i beskućnika ne može se trošti novac iz buđeta bez logike i tome mora da dođe kraj!
Veliki sportski klubovi mora da postanu samofinansirajući! Veoma je važno da se zna da nisu navijači ili fanovi vlasnici tih klubova već građani, njihova prodaja treba da bude regularna i transparentna, dok novac od prodaje treba da se podeli građanima.
Narod je veoma razočaran, ne priča javno ali portal BEZ DLAKE upravo bez dlake na jeziku spreman je da kaže otvoreno ISTINU!

Ovo mnoge boli

Milionerima se neko dosetio da daje ogromne PREMIJE i NACIONALNE PENZIJE od 41 godine života za osvajanje medalja… Za zlatnu medalju 1500 eura, dok za srebrnu 1250 eura i za bronzanu ništa manje samo 1000 eura, normalno to važi samo za sportiste!
Kakva su to oni posebna grupacija, kakav je to vulgarni materijalizam? Jer to oni igraju za svoju zemlju iz patriotskih razloga ili zbog novca… Ako je tako mnogi pričaju šta će nam oni i njihove medalje dok narod umire u mukama po socijalnim domovima… KATASTROFA!!!!

Deci u domovima je kao u logorima, dok političari troše novac bezmilice, drugi umiru...
Deci u domovima je kao u logorima…

Mogu se davati samo premije i priznanja ali veoma simboličnog novčanog iznosa… Estradne zvezde koje imaju vile i čitava bogastva jednostavnom proverom imovine im treba ukinuti NACIONALNE PENZIJE i odati im priznanje kroz odlikovanja i druge načine dok se silan novac treba preusmeriti: invalidima, deci sa specijalnim potrebama, bolesnima…
M.D.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime