IVAN MARINKOVIĆ BEZ DLAKE: Goca Tržan me je varala i tačno znam ko je u pitanju! 

0
444
 Nije ni prvi ni poslednji koji je otvorio dušu pred masovnom publikom, da li je to samo taktika ili scenario nekog od najgledanijih rijalitija to vi sami procenite ali ono što je još važnije Marinković je rešio da više ne ćuti o razvodu i otkrio sve o Gocinom ljubavniku.

Prema njegovim rečima, Goca Tržan i on razveli su se posle pet godina braka kada je saznao da ga vara. U vili “Parova” ispričao je detalje navodne Gocine preljube.”On se zove Marko. Ona je bila pozvana od strane jedne televizije da sa dve poznate ličnosti da jednu firmu beogradsku koja distribuira alkoholna pića, tačnije viksije, ode na tri dana u Škotsku da ih reklamiraju. Meni je bilo čudno, jer znam da Goca ne pije alkohol, da je totalni antialkoholičar, a pristala je da reklamira takav neki proizvod.

Ja sam imao veliku želju da odem u Škotsku, veže me za neki fudbal koji pratim. Ona se vratila u Beograd i tada su počeli ti problemi. Tada sam primetio da šara, vara, da krije telefon. Počela je da izlazi sa tim momkom”, izneo je ove šokantne detalje Marinković pre nekoliko dana u uživo programu “Hepi” televizije i nastavio:

Mi smo do tada na svaku svadbu, na svaku proslavu išli zajedno. Kao svi bračni partneri, ali sam primetio da je počela da me izbegava. I onda je počela da priča kako sa tim prijateljima iz Škotske ide na večeru, a mene ne zove. Onda je išla da skače nekim paraglajdingom. Ja kažem: “Ajde, idem i ja sa tobom taman da te snimam kamerom kako skačeš”, a ona mi je rekla da mora da proveri sa nekom producentkinjom.

Ta žena joj je rekla da ja mogu da krenem, a onda je Goca meni rekla: “Ti ipak ne treba da ideš”. Ubrzo sam ja već bio siguran da ona mene vara”, ispričao je Marinković, ali se Tržanova nije oglasila još uvek povodom ovih njegovih navoda.

I.R

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime