KASPERSKY ANTIVIRUS: Dobijate besplatno zbog 20 godina postojanja…

0
130
Antivirusni program-broj 1 u svetu
Kada je u pitanju apsolutno jedan od najboljih sistema za zaštitu kompjutera i drugih programa kao što je Kaspersky, svaka reč je suvišna! Na stručnom testu sigurnosti, performansi i rada dobio je najvišu ocenu (šest, od šest), a sad vam je taj antivirus dostupan besplatno. Pogledajte o čemu se radi.

Kaspersky Lab proslavlja 20 godina postojanja i ovu priliku koristi da svet zaštiti na nov način – svoj antivirus paket poklanja svima: „Želimo da zaštitimo ceo svet i zato svima, koji iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti da izdvoje 50 evra za antivirus, poklanjamo im ga besplatno“, objavio je osnivač i „vođa“ Kaspersky Lab kompanije, Jevgenij Kasperski u blog objavi.

Besplatna aplikacija za duže trajanje baterijeKaspersky Free je potpuno funkcionalan antivirus program, da na bude zabune, koji se od premijum verzije razlikuje po izostavljenim dodatnim modulima bezbednosti, kakvi su roditeljski nadzor, VPN, osigurano onlajn plaćanje ili po tome što ima kompletnu tehničku podršku.

Ukoliko sve to želite moraćete da kupite Internet Security paket.

U suprotnom, Kaspersky Free je sasvim odgovarajuć alat za sve kućne potrebe, koji nadzire i štiti fajlove na računaru, mejlove, IM aplikacije i veb sadržaj.

Kaspersky Free možete već sad da preuzmete besplatno sa Kaspersky Lab sajta, iako u opisu proizvoda stoji da će ga Srbija dobiti tek 12. oktobra, zajedno sa ostalim zemljama Istočne Evrope. Kaspersky Lab je na poslednjem testiranju nezavisnog Instituta za IT bezbednost dobio perfektne ocene po sva tri kriterijuma – bezbednost, kvalitet rada i performanse.Javite nam svoje utiske, nakon što isprobate Kaspersky Free!

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime