KOMŠIJA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Sašku Karan su mladići skoro silovali

0
878
Saska silovana
Posle otkrića da živi u ukletoj zgradi i ostalih teških momenata u životu nekada najlepše estradne zvezde, danas je na videlo izašla jedna od užasnih istina koje nosi ova pevačica i ona se toga setila tek kada je njen komšija to prvi izneo u javnost…

Učesnicu „zadruge“ napali nepoznati mladići i iživljavali se nad njom sve dok nisu naišle komšije, koje su je odbranile,Saška Karan preživela je pakao! Kako jedan od medija saznaje, pre godinu i po tri nepoznata muškarca napala su pevačicu na ulici i pokušala da je siluju.- Na samom ulazu u zgradu u kojoj stanuje manijaci su joj preprečili put, a potom krenuli da je svlače, cepaju garderobu i dodiruju je po telu. Folkerka je vrisnula, pa joj je jedan od njih stavio ruku preko usana. Ona je pokušala da im se izmakne i šutirala ih je, ali nije uspela da se izbavi. Lupali su joj šamare i stiskali je za ruke i butine, a ona je trpela i nije pustila suzu, iako je panično gutala u sebi strah – počinje priču Saškin komšija i nastavlja:- Jedan je počeo da se iživljava. Terao ju je na oralni seks, a ona je odbijala. Pljuštale su gadne reči s njihove strane. U jednom momentu naišli su klinci iz zgrade. Skočili su na njih i počeli da ih tuku pesnicama. Ona je to iskoristila i uspela je da im pobegne – navodi on.

Pevačica je plačući ispričala mužu Aleksandru šta joj se dogodilo.- Aleksandar je besan uzeo palicu i izjurio na ulicu, dok je Saška pozvala policiju. Međutim, kad je sišao, napasnici su se već razbežali. Upalio je auto i po gradu tražio tri napasnika.

Saška je zahvaljivala momcima iz komšiluka što su sprečili silovanje, pa su je oni odvezli u bolnicu da joj se saniraju povrede, koje su, srećom, bile lakše. Ona ni danas ne može da se oporavi od toga – ispričao je Saškin komšija.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime