NAJBOLJA NA SVETU: Španovićeva je prva na planeti, a njen uspeh je ogroman! 

1
100
Snovi ubrzo mogu da postanu stvarnost, samo ako ste uporni i predano radite na realizaciji svojih ciljeva! ova devojka trenira non-stop bez prestanka i to je urodilo plodom, sada ili danas ona je najbolja na planeti
Prema rangiranju statističke kuće kada je u pitanju atletika “All Athletics”, Ivana Španović završava ovu godinu na prvom mestu svetske rang liste sa ukupno 1.372 poena. Tim povodom Ivana Španović je na društvenim mrežama podelila simpatičnu fotografiju kojom je nasmejala sve pratioce na društvenim mrežama.

Španovićeva se do sada već nekoliko puta našla na prvom mestu svetske rang liste u toku takmičarskih sezona, sada je već na toj poziciji 36 nedelja, ali ovo je prvi put u njenoj karijeri da je zimsku sezonu, a na kraju i celu takmičarsku godinu završava na toj poziciji.Španovićevu niko na vodećoj poziciji ne može da ugrozi sve do marta 2018. godine.Ovo je još jedna velika potvrda kvaliteta i ogroman uspeh naše šampionke u godini kada je usled povreda bila primorana da nastupi na znatno manjem broju takmičenja, navodi se u saopštenju.

I.R.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime