NAJHRANJIVIJA NA SVETU: Čia seme lek budućnosti

0
147
Čia seme je izvrsna kombinacija u hrani
Čia seme i još tri sastojka čine čuda! Čia seme u određenoj kombinaciji sa još nekoliko zdravih sastojaka može ekspresno da povrati oslabelu kosu i spreči ćelavost. Pored toga ova zlatna kombinacija u potpunosti revitalizuje vaš organizam…

Pored toga ovaj neverovatan napitak se pokazao kao veoma dobar za skidanje kilograma.Svakako uz njega je potrebno da se i zdravo hranite i da ste svakodnevno fizički aktivni.

Osim što efikasno pomaže da smanjite telesnu težinu, deluje dobro i na celokupno zdravlje. Svi sastojci koji ulaze u sastav napitka su veoma zdravi. Čia semenke povoljno deluju na zdravlje jer poseduju omega 3 masne kiseline, proteine, kalcijum i vlakna i deluju kao antioksidans. Limun u sebi ima mnogo vitamina C, minerala kao što su kalcijum, kalijum, magnezijum, gvožđe.

Potrebni sastojci za vaš napitak su:

šolja limunovog soka

čia semenkekašika

meda

čaša vode

Priprema

Stavite čia semenke u vodi jedan sat pa ih onda stavite u blender i blendajte zajedno sa ostalim sastojcima. Uzimajte napitak u jutarnjim satima. Od njega ćete se bolje osećati, a uz to će napitak da smanji nivo šećera u krvi.

Izvor: ZONA SVETLOSTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime