PROBLEMI SA EREKCIJOM: Lako rešivi!(VIDEO)

0
438
Erekcija je rešiv problem

Život se produžio, tako da muškarci i žene su seksualno aktivni skoro do stote godine pa i jače. Kada se kod muškarca pojavi problem on može da ima više uzroka, jedan od češćih je psihološki momenat dok i kod fizičkog porekla postoje mnogi razlozi koji mogu da utiču na erektilnu disfunkciju…

Na primer kada teniser koji vežba jednu vrstu udarca u tenisu više meseci i kada dođe do presudnog momenta u meču njemu odjednom otkaže taj tajni adut koji je dugo uvežbavao. Tako je i sa mladim dečacima kada hoće da se pokažu praktično kod devojke naglo im otkaže erekcija. To nagoveštava da je u pitanju trema i da tu fizičkog uzroka nema. Kako možete da znate da je u pitanju problem psihološke prirode, to je veoma lako – ako se ujutru ta muška alatka diže – to je potvrda da je u pitanju psiha.., elem kada je stidljivost prisutna tu se meša aniksioznost i to treba poseban psihološki tretman. Mada muškarci se obraćaju za pomoć lekaru tek kada se problem veoma razvije – kaže Marko Braković psihoterapeut i pisac.

Psihoterapeut Marko Braković

Mada jedna žena tvrdi da njen muž ima sve moguće bolesti od dijabetesa do reume ali uvek može, i tvrdi da je u pitanju veština žene, pogledajte video pa se sami uverite:


Urogenitalni hirurg dr Marko Milosavljević tvrdi da ako neko ne može da postigne jednom ili dva puta erekciju, ili isti ne može da održi erekciju u toku odnosa ne mora da se obraća lekaru, ali ako se to češće javlja onda je bolje što pre dođe na pregled tim bolje! Uzroci su mnogi kao: nivo testerona, psihološki status, da li se uzimaju lekovi ili ne, sve to utiče na erekciju…

Pregled mnoge muškarce plaši i dođu kasno sa velikim problemom – psihološki problem ili organski problem, mnogo je uzroka od koriščenja lekova do operacija koje je imao pacijent, ali rad i stres su najvažniji element koji se dešava. Penis inače može da se poveća i čak i podeblja, mada postoje i proteze kada je seksualna moć potpuno napustila pacijenta… Ako je polni organ duži to može isto da utiče na erekciju jer je neophodno puno krvi da bi penis ostvario svoju čvrstinu… Jedan od vrhunskih svetskih vedeta za rešavanje problema u ovoj oblasti je bio pokojni profesor Sava Perović.

Pogledajte video:

M.D.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime