RASTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Glupi novinari meni i Ani nisu ni do kolena!(VIDEO)

0
227
Ana i rasta se pleze novinarima
Rasta je otvoren čovek i ne preza da bez dlake kaže istinu i šta misli o medijima koji se njemu i Ani mešaju u život! Jednostavno su novinari preterali i naneli neoprostivu bol ovom mladom nekad bračnom paru...

Vest o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste odjeknula je kao bomba!Pevačica je pre nekoliko dana priznala da je donela odluku da stavi tačku na brak sa reperom, kao i da je to njen najveći poraz u životu. Ipak, za svog bivšeg muža je imala samo lepe reči. Posle Ane se oglasio i Rasta, i to na isti način.

Naime, on je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio otvoreno pismo “Nikada ovo nisam radio, ali ukratko ću vam se obratiti obzirom da čitate razne bljuvotine i laži. Ana i ja se jesmo razveli, ali Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepšu zajedničku stvar koja će nas vezati zauvek.

Rastino pismo novinarima

Ana je predivna majka kakvu smo Tara i ja na lutriji mogli da dobijemo i moj brat i prijatelj. Zato ćemo se uvek na neki način voleti”, napisao je Rasta na svom Instagramu.

Pogledajte video:

 

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime