UBRZAJTE INTERNET DO NEBA: Limenka piva je pravo rešenje!

0
132
Limenkom piva do brzeg interneta
Ideja čini čuda, mnoge stvari se mogu promeniti uz mala ulaganja i nije neophodan uvek veliki novac za pozitivne promene u životu! Sada pređimo na stvar, imate problem sa internetom, spor je koči prilikom otvaranja web stranica, rešenje je tako blizu i zato veoma pažljivo pročitajte ovaj tekst…

Ubrzajte internet do neba uz pomoć konzerve piva!   Nekad neke stvari deluju neverovatno i kao san, ali se snovi ipak ostvaruju iz dana u dan i to onima koji veruju i probaju! Bitno je pokušati a ne samo gledati, to je jedna od formula za uspeh koju nikada ne treba da zaboravite, i da probate da ubrzate vaš internet i to odmah.

Čak i ako ruter nema antenu, pozicija rutera može da ima uticaj na brzinu internet. Pratite ove korake veoma pažljivo! Ovo vam može izgledati kao bajka, ali pomoću konzerve piva moguće je pojačati prijem Wi-Fi interneta. Prvo uzmite konzervu pića i ispraznite je i isecite dno i vrh.Zatim tu napravu nalik na traku postavite iza antene svog rutera i gledajte kako se brzina intereta penje nebu pod oblake. Čak i ako ruter nema antenu, pozicija rutera može da ima uticaj na brzinu interneta.Ne držite ga blizu zida ili ispod TV. Dobro bi bilo da ga nekada i isključite i uključite.

Izvor: ZONA SVETLOSTI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime