IRENA MILER TVRDI: Vanzemaljci su oko nas biraju nemoćne-ranjive ljude

1
726
Irena Sjekloca Miler vanzemaljci materijalizuju stvari
Lirani su stigli iz Sazvežđa LIR koji su posle velikih ratova naselili zemlju gde su ostavili ljude koji su stvoreni genetskim inženjeringom ukrštanjem od 12 vanzemaljskih rasa… Mnogo vrsta Zelenih dolaze na zemlju imamo humanizovane ali i one opasne koji izazivaju velike ratove! Postoje i van eterični vanzemaljci koji su u stanju da MATERIJALIZUJU STVARI I DA PREUZMU TUĐE LJUDSKO TELO! Nestabilni ljudi po bilo kom osnovu lako mogu postati žrtve… Ko može da vidi Auru ima mogućnost da vidi deo njihovih tela…

Sjekloća Miler u jutarnjem programu TV Pink, kod Srđana i Jovane, pričala o svojim iskustvima sa vanzemaljcima, ali i kako ih prepoznati među ljudima Prema njenim rečima, ima nekih koji su vrlo opasni, ali ima onih koji su vrlo humanizovani.

Irena Sjekloca Miler vanzemaljci su oko nas!

“Oni loši jedu ljude, piju njihovu krv, rade destrukciju na planeti, uzrokuju ratove i tako dalje”, tvrdi Iena.

Ona dodaje da može da vidi aure, a podsetila se i kako je ugledala jednog vanzemaljca u prevozu.“Na trasi trolejbusa 28 u Beogradu videla sam vanzemaljce, momka sa reptilskim, neonskim očima, to se dogodilo 1976. godine”, kaže Irena.

Publicista je opisala i dala savete kako prepoznati vanzemaljca.

“Čim imate ove osećaje znači da već komuniciraju sa vama. Osećaj da vas neko posmatra, a sami ste, implanti u telu koje lekaru mogu da pronađu, paralisani smo u krevetu, imamo averziju prema NLO i vanzemaljcima, to znači da su bacili oko na vas i imate podsvestan strah.

Irena Sjekloca Miler vanzemaljci tipuju neuravnotezene ljude

Dalje, ne pamtimo snove, izrazit strah od doktora, zubara, ventilatora i nekih zvukova, stalno nam je hladno, osećaj izolovanosti”, navodi između ostalog znake da su “bacili oko” na vas.

Pogledajte video:


I.R.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime