MAČVAN SE ZAHVALJUJE: Saša  Đorđević mi je puno pomogao u karijeri

0
134
Saša-i-Mačvan!
Kada je neko iskren na tako nečemu mu treba zaista i čestitati, a to je košarkaš Milan Mačvan. otvoreno je kazao da mu nije bilo lako da izadje pred masu ljudi na binu, koja voli i ceni rad reprezentacije, zato što su doneli samo srebro, ali ipak je i Srećan zbog svega, a posebno se zahvaljuje selektoru reprezentacije Saletu koji mu je puno pomogao da dostigne afirmaciju u ovom sportu između dva obruča.

Tokom razgovora za nemačke medije, Milan Mačvan koji se letos preselio iz Milana u Mihnen istako je značaj Aleksandra Đorđevića, trenera Bajerna i selektora Srbije, za njegovu karijeru

Mačvan se izvrsno snalazi pod protivničkim košem

Tokom razgovora za nemačke medije, Milan Mačvan koji se letos preselio iz Milana u Mihnen istako je značaj Aleksandra Đorđevića, trenera Bajerna i selektora Srbije, za njegovu karijeru.- Mnogo sam naučio od Saleta. Da biste razumeli, ispričaću vam naš razgovor od pre pet godina. Tada nisam bio na spisku reprezentacije, što me je razočaralo.

Ali, Sale je bio jedini koji mi je iskreno, rekao šta je u pitanju, da nisam dovoljno spreman. Taj razgovor me podstakao da radim na svom telu, smanjio sam težinu sa 118 na 108 kilograma. Danas sam mu veoma zahvalan na tome – rekao je Mačvan.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime