NADAJU SE: Porodica vrhunskog vozača formule Mihaela Šumahera veruje u čuda

0
150
Šumaher sedmostruki As fprmule jedan
Pre nekoliko godina na skijanju u Francuskoj desila se tragedija u kojoj je teško stradao najbolji vozač formule 1 svih vremena, na skijanju udario u drvo i upao u komu najtežeg nivoa, užoj porodici je jedino preostalo da veruju u nemoguće!

Porodični prijatelj govorio o stanju legendarnog vozača!Blizak prijatelj porodice Šumaher otkrio je nove informacije o zdravstvenom stanju najboljeg vozača Formule 1 nagoveštavjući mogućnost oporavka ovog ASA…

Porodica sedmostrukog svetkog prvaka Formule 1 trudi se da sakrije informacije o stanju Mihaela Šumahera, ali s vremena na vreme “ispliva” vest o legendarnom vozaču. Nemački list “Bunte” objavio je novu informaciju koju je dobio od neimenovanog prijatelja porodice Šumaher, a koja je, za razliku od većine prethodnih, nešto optimističnija.

– Njegov oporavak ide u dobrom pravcu, s obzirom na sve okolnosti. Njegova atletska građa i jaka psiha mu pomažu u tome – prenosi “Bunte” reči prijatelja porodice Šumaher i dodao:

– Korina i deca i dalje veruju da se može dogoditi medicinsko čudo.Mihael Šumaher je doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. Nemački vozač je u narednih šest meseci bio u veštački izazvanoj komi, pre nego što je prebačen na odeljenje za rehabilitaciju kada je u junu 2014. godine povratio svest.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime