NOVE VODE: Maca Diskrecija, Bora i Miki dolaze na vašu adresu i nastupaju! (VIDEO)

0
268
Maca i Bora nove zvezde Balkana
Miki je glavni menađer novo stvorene ekipe od koje se puno očekuje a vaše je samo da uživate! Ako vam je neophodno da uveličate slavlje bilo kakvog tipa možete da kontaktirate oficijelnog menađera Mikija i da dogovorite stvari brzo i ekspresno. Rođendani, proslave, svadbe, maturske večeri oni su uvek tu za Vas…

Drvo mudrosti imalo je specijalan zadatak za Macu, Mikija i Boru koju su imali prilike da gostuju u emisiji “Amidži šou”. Miki Đuričić postao je estradni menadžer a njegovi prvi klijenti su Bora Santana i Maca Diskrecija.

Pred njima je sasvim sigurno blistava karijera a Miki je uspeo da izdejstvuje i sredi prvu “tezgu”i to ni manje ni više nego u udarnom terminu na Televiziji Pink u emisiji Ognjena Amidžića. “Poštovana publiko, poštovani gosti, poštovani gledaoci, najveći šoumen na Balkanu i najveća zvezda Balkana, Bora i Maca” – rekao je Miki Đuričić, estradni menadžer.

Nakon fenomenalnog nastupa i izvođenja pesme “Čik pogodi”, ovaj estradni par na sceni se i poljubio. “Opa, je l’ ovo bio pravi poljubac” – upitao je Ognjen. “Pravi poljubac” – priznala je Maca.

Osećaj je neverovatan i ja imam veliku tremu. Ne bi ovog ničeg bilo da nije bilo našeg menadžera Mikija Popinskog, Miki hvala ti puno. Kako su zvučalo Bora i Maca imate prilike da pogledate na video klipu ispod ovog teksta:

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime