TOP SEDAM SAJTOVA: Preuzmite besplatno filmove!

0
1707
Najbolji filmovi za besplatno gledanje

Sigurno ste poželeli da pogledate najnovije filmove i to na sigurnim lokacijama a što je iznad svega najbitinije BEZBEDNO! Možete veoma lako ostvariti sopstvenu kolekciju filmova, pogotovo ako imate višak prostora na hard disku… Prevode i besplatan titl možete lako obezbediti pomoću Playera za reprodukciju, mi predlažemo BS Player PRO..

BS Player PRO traži titl filmova za vas

Preuzimanje filmova kada vam internet brzina nije na najvišem mogućem nivou može biti jedna od praktičnijih opcija. Da ne biste mnogo tražili, evo liste sajtova koju je sastavio sajt TechViral.

Veliki broj mladih ljudi poslednjih godina više voli da pogleda film onlajn umesto u bioskopu. Za gledanje filmova onlajn, potrebna vam je dobra internet konekcija ali i kvalitetni striming sajtovi. Međutim, problem nastaje kada internet brzina nije dovoljno dobra pa gledanje onlajn postaje pravo mučenje.

U ovim situacijama, preuzimanje filmova je jedno od boljih rešenja. Pogledajte listu sajtova koji nude ovu mogućnost. Mada, ovo ne znači da odlaske u biskop treba u potpunosti zanemariti.

Veliki broj sajtova su zaraženi malverom, pa umesto da uživate i gledate film, morate rešavati problem koji su virusi prouzrokovali. Zato, treba obratiti pažnju koje sajtove posećujete.

Izuzetni filmovi besplatno

FreeMovieDownloads – Jedan od najboljih sajtova za preuzimanje filmova. Jednostavan i lak za korišćenje. Svi filmovi su podeljeni po kategorijama.

Divxcrawler.tv – Filmovi DVD kvaliteta vas očekuju na ovoj stranici. Proverite šta sve od filmova možete preuzeti.

300MB Movies 4 U – Još jedan odličan sajt koji nudi filmove visokog kvaliteta. Fajlovi nisu preterano veliki.

Ganool – Sajt koji nudi pretragu po kategorijama. Takođe, osim filmova, možete pretraživati i serije koje želite da preuzmete.

Moviewatcher – Pravo mesto za sve ljubitelje filmova i TV serija. Možete ih preuzeti ili strimovati.

Movies4Mobile.in – Ako ste od onih korisnika koji filmove gledaju na svom pametnom telefonu, proverite šta ovaj sajt može da vam ponudi.

MyDonloadTube – Kao i ostali sa liste, nudi najnovije filmove koje možete preuzeti ili strimovati. Takođe, možete preuzeti i video igre sa sajta.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime