Čovek iz senke pomogao Novaku da se vrati i reprezentaciji… (VIDEO)

Nekad i neko donese nekome sreću a da taj pojedinac ili grupa ljudi to ne znaju i ne saznaju nikad. Upravo sada govorimo sa osobom koja je otkrila pojedinositi koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dr Jasmina je rešila da progovori o čoveku koji je iz senke pomogao povratak Novaka Djokovića nazad na svetski tron velikog tenisa i fudbalsku reperezentaciju Srbije. Evo kako se to desilo, zapanjeno je pricala J.D. iz Niš-a:

– Kada sam ga upoznala naprosto nisam verovala da takva osoba postoji! Čovek iz Niša ima neverovatne sposobnosti od kojih me prožima jeza prilikom svakog susreta. On zaista može da putuje kroz vreme i ne samo to, nego je sposoban da utiče na promenu dogadjaja u buducnosti ako je on deo nečije sudbine…
Da podsetimo Nole je 2016 godine imao jednu kratku krizu gde ni on sam nije znao šta mu se dešava a kamoli neko drugi, ali ipak je neko znao o čemu se radi. Pošto će Novak ostati bez te podrške u 2022. godini postoji mogućnost da se iste kompletan problem obnovi! Pročitajte tekst dalje…

Pitali smo dr Jasnu kako je došlo do toga da M.D. uopšte pomogne Novaku?

– Majka putnika kroz vreme dugo vremena je imala najači oblik katarakte, pošto je uradila operaciju na klinici Maja u Nišu vratila se i počela intezivno da gleda sve TV kanale pogotovo sport i veliki tenis.

Po prvi put je ugledala Djokovica, tu je bio kraj nje i njen sin. Mnogo joj se dopao Nole.
M.D. je kazao majci odnosno teta Desi, da je Đoković bio prvi reket sveta i da je sada van prvih deset na svetskoj rang listi.

Dok su mnogi nagadjali šta se desilo sa šampionom: da je u pitanju hrana, što ne jede meso, zatim stres, trener, i još mnogo toga..! Demanotovao je nišlija: – Sve to nije tačno, obratio se majci, ja znam šta je u pitanju i mogu da mu pomognem! Negativne vibracije koje su konstantno bile usmerene ka njegovom energetskom omotaču su ga izbacile i uvele u loš raspored životnih faza, što je prouzrokovalo oštečenje njegovog glavnog telesnog energetskog omotača!

Posledica toga je ogroman gubitak volje i još mnogo toga, priča je prosta ali veoma duga…
Slušaj dobro, pomogni mu odmah, ne treba ništa više da mi pričaš, ja želim da on bude ponovo prvi – reče teta Desa.

M.D. odgovara: ja sam mu odsudnim momentima ranije, već pomagao iz patriotskih razloga, i nije mi žao, zato što za srbe sada znaju širom sveta. Svaki put kada bi mu pale energije igrao je za reprezentaciju i ja sam mu iste vraćao nazad! Zbog toga očekivao sam da mi kosmos to vrati na nekoj drugoj strani, da se uravnoteže energije! Dobro znaš da imam bolesno dete koje je žrtva nesavesnog lečenja lekara, zato sam prestao da izlazim u susret Novaku i on je tada sišao sa prve pozicije. Sada ću opet samo zbog tebe, da mu pružim podršku u određenim mečevima dok ne zauzme prvo mesto i ustaliću ga na istom jedan period, i to važi do kraja 2021 godine, posle neka sam ide dalje.
Ubrzo je tako i bilo! Novak se ekspresno kao furija vratio natrag i duže vremena drži prvo mesto.

Upitali smo Jasna, recite nam šta je kazao Desi njegovoj majci šta je bio problem kod Novaka ako nije tajna?

– Kazao je, da je u pitanju energetski omotač Noleta koji je bio u odredjenim zonama šupljikav i da se zato brzo zamarao, ostajao bez snage i brzine što je njegova glavna odlika. Da i veliki gubitak volje!

Pa kako je to rešio putnik kroz vreme?

– Samo da naglasim da je on kazao da je Novakov problem privremeno rešio zbog majke, i da će se Noletu potpuno na istovetan način sve obnoviti po istoj recepturi za odredjeni vremenski preiod! Ako iskreno veruje u Bog-a javiće se – reko je!

Evo kako je to izveo:

– Rekao je teta Desi da ide u svoj Sveti prostor i da se vraća za 19 minuta. Ušao je u vremensku dimenziju Đokovica i zatim mu je ispunio sva oštecenja na energetskom omotaču… Vratio se natrag u sobu kod majke i Novak je odjednom počeo da igra kao preporodjen! Brzo je slistio protivnika.

Gospođa Desa se zahvalila sinu i pitala je dokle će da pruži podršku prvom reketu sveta? On je odgovorio do kraja 2021. godine, a zatim je morao majci da pojašnjava detaljno sve o tenisu i turnirima.

A, šta će posle najbolji sportista sveta.., usplahireno upita žena?
Skupoceni sportovi su meta opasnih ljudi, negativnih misli i vibracija. Kada mu se sve bude obnovilo upašće u loš raspored životnih faza koje trebaju da se pomoću specijalnog Svetog Sistema preveniraju i otklone, ali sada je to duga priča, za posle ili dalje treba lično da se obrati meni.

Eto to je istina o Novaku i njegovom povratku, zahvaljujući teta Desi on se vratio na prvo mesto, i ona Đokovića obožava i puno voli!
Da zamalo da zaboravim, M.D. mi je u poverenju kazao da treba da pravovremeno pomogne i njegovom bratu koji živi u Španiji i to u roku od tri godine, jer neko vreme ističe…

Sada vas molimo da nam ispričate kako je podržao fudbalsku reprezentaciju oko plasmana na svetsko prvenstvo?

– Znate šta, njegova majka se zove Desanka isto kao i majka Piksija. Zatim Dragan Stojković je njegov zemljak i kada je potpisao za Crvenu zvezdu bio je kod njega sa fudbalerima Radničkog, mislim da je kazao da se prezivaju – Rinčić i Gogić. Čak je i njegov zet bio kod njega kući. Na istom mestu su se šišali kod čuvenog Paje frizera…

D.M. je veliki patriota i rekao je meni da je vreme da Srbiju gledamo na svetskom prvenstvu, samo treba da im pomognem u mom zaštitnom znaku broj DEVET jer je moj deda bio predsednik 9 srpskih sela. Moram da izaberem devetku zaokruženu nulom odnosno 90 minut utakmice da sudija koji će biti na strani Portugala nema vremena da dosudi jedanesterac za Portugal…

Slušala sam ga i jedva sam čekala sutra da pogledam utakmicu, kada se to desilo zvala sam ga više puta ali se nije javljao… Sutra smo se čuli, svi smo bili radosni! A, da kazao je da će reprezentacija na osnovu prirodnih sposobnosti da dođe do osmine finala,ako im sudije ne pomrse račune, a za kasnije ili za više bilo bi poželjno da ga kontaktiraju čelnici fudbalskog saveza.

Da, ali čim je pomenuo sudije, sigurno da to nije slučajno?

‘- Slažem se, kod D.M. ne postoje slučajnosti, zato je najbolje da se pravovremeno njemu obrate za pomoć!

Autor teksta: Slaviša. Z. – 03.01.2022.

Bez dlake

Related Posts

Sandra Afrika otvoreno: fudbaleri su najveće škrtice

Veliko razočarenje ili šta drugo reči, sa teškim uzdahom je progovorila istinu o našim sportistima koji su teški više miliona eura ili dolara. Jednostavno neke stvari u njenoj inteligentnoj glavi…

KVALITETNA UTAKMICA: Koreja protiv Srbije NEREŠENO! (VIDEO)

Utakmica u Južnoj Koreji koja je veoma dobra provera za Svetko prvenstvo, u Rusiji za obe selekcije, je opravdala očekivanja i jedne i druge strane. Dosta dobra igra oba dva…

One thought on “Čovek iz senke pomogao Novaku da se vrati i reprezentaciji… (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You Missed

“Revolucija u Medicini: 3D Štampači Transformišu Stvaranje Vitalnih Organа”

“Revolucija u Medicini: 3D Štampači Transformišu Stvaranje Vitalnih Organа”

“Kroz Vrata Izvrsnosti: Upoznajte Top 10 Klinika za Liječenje Bolesti Širom Svijeta”

“Kroz Vrata Izvrsnosti: Upoznajte Top 10 Klinika za Liječenje Bolesti Širom Svijeta”

“Ukusno i Zdravo: Putovanje Kroz Svijet Zdrave Ishrane”

“Ukusno i Zdravo: Putovanje Kroz Svijet Zdrave Ishrane”

“Zdravlje u Fokusu: Otkrivanje Tajni Vitalnosti i Dobrog Osjećaja”

“Zdravlje u Fokusu: Otkrivanje Tajni Vitalnosti i Dobrog Osjećaja”

Kuva se opasno: Iran može da odgovori nuklearnim raketama ako Izrael baci dve nuklearne bombe

Kuva se opasno: Iran može da odgovori nuklearnim raketama ako Izrael baci dve nuklearne bombe

Sandra Afrika otvoreno: fudbaleri su najveće škrtice

Sandra Afrika otvoreno: fudbaleri su najveće škrtice