LAŽNI SLUŽBENIK BIA: Veštom glumom opelješio ljubavnicu i njenu prijateljicu

Toliko je bio vešt da bi mu čestitali na spektakularnosti i zvezde kao što su Arnold Švanceneger i Tom Kruz. Maher nad maherima, veštom glumom na kojoj bi mu pozavideli i vrhunski glumci Holivuda, uspeo je da izvuče novac od mnogih ljudi na vešt način… Njegova filmski osmišljena akcija je do te mere iskonstruisana – da se bavio pravom filmskom režijom sigurno bi dobio Oskara za svoju domišljatost…
Krao je identitet, na sastanke dolazio pod rotacijom, a imao je uvek FENOMENALAN izgovor! Zvonko Cvetković (63) iz Kragujevca optužen pred niškim sudom za prevaru u produženom trajanju na štetu V. M. iz Jagodine i N. R. iz NišaKragujevčanin Zvonko Cvetković (63) optužen je za prevaru u produženom trajanju na štetu svoje ljubavnice V. M. iz Jagodine i njene prijateljice, Nišlijke N. R., koje je oštetio za preko 33.000 evra.

Cvetković se naivnim ženama predstavljao kao savetnik Aleksandra Vučića i visoki funkcioner BIA, a hvalio se poznanstvima i sa drugim važnim političkim funkcionerima.Da bi bio ubedljiviji, Cvetković je na sastanke dolazio u automobilu s rotacionim svetlom. Povremeno je, da bi ostavio još jači utisak, žrtve pozivao telefonom navodno iz Brisela i drugih gradova gde bi Vučić zaista bio u poseti, kako bi ih ubedio da se nalazi u njegovom društvu. Negirao krivicuHTEO SAM DA JE ZAVEDEMLažni Vučićev saradnik je u istrazi negirao krivicu. On je priznao da se predstavljao kao savetnik u Vladi, ali u nameri da osvoji V. M., jer je znao da žene vole muškarce na položaju.

Potvrdio je i da je od nje uzeo novac da bi navodno popravio zube, ali je istakao da je imao nameru da joj ga vrati. Kazao je da je njenu prijateljicu N. R. obavestio o hapšenju za koje je saznao od prijatelja u policiji, ali je negirao da je od nje uzeo novac da bi to sprečio.
Pare za renoviranje kućeKako se navodi u optužnici Osnovnog tužilaštva u Nišu, Cvetković je 2. jula 2015. u Ćupriji upoznao V. M., predstavivši joj se kao Miroslav Milenković, savetnik tadašnjeg premijera. Dva meseca kasnije, iskoristivši intimnu vezu s njom, zatražio joj je novac da bi navodno renovirao kuću koju je kupio u Beogradu. Naivna žena mu je odmah dala 50.000 dinara, a kako je to prevarantu bilo malo, naveo ju je da podigne kredit od 300.000 dinara kako bi mu udovoljila.
U novembru 2015. godine okrivljeni je V. M. kazao da je imao sastanak s ministrom policije Nebojšom Stefanovićem, od koga je saznao da će biti uhapšena njena prijateljica N. R., inače vlasnica jedne privatne firme u Nišu. Uz posredovanje V. M. ugovorio je sastanak s N. R. na jednoj benzinskoj pumpi, gde joj je saopštio da protiv nje postoji krivična prijava. Čak je pred njom telefonirao navodno Miljku Radisavljeviću, tužiocu za organizovani kriminal, a zatim joj zatražio 30.000 evra da bi sprečio njeno hapšenje.
Pare u kutiji s viskijem- Oštećena mu je predala 6.500 evra, a njen suprug 2.090 evra i 400 franaka, ali je Cvetković bio nezadovoljan ovom sumom, tvrdeći da je ljudima koji treba da je zaštite obećao da će odmah dobiti 15.000 evra. Kazao im je da zbog toga ostatak sume mora da pozajmi od Bratislava Gašića, jer „neće da laže ljude u Beogradu“. Posle dva dana N. R. mu je predala još 6.010 evra, koliko je navodno Cvetković pozajmio – navodi se u optužnici.
Dve nedelje kasnije, prevarant je ponovo pozvao svoju žrtvu.- Cvetković je tražio od N. R. da još 15.000 evra ostavi kod V. M. tako što će novac staviti u kutiju s viskijem, što je ona učinila – kažu u tužilaštvu.
Debeo dosije – RADIO I KAO „DOKTOR“
Zvonko Cvetković ima debeo policijski dosije zbog niza prevara po čitavoj Srbiji. Poznat je po nadimku „doktor“ jer je jedno vreme radio u toj struci, iako je završio mašinsku školu. Voleo je da se predstavlja kao službenik BIA pa je hapšen u Kragujevcu jer je ljudima uzimao novac da bi ih navodno zaposlio u tamošnjem Kliničkom centru. Toliko je bio ubedljiv da je zaista uspeo da zaposli jednu ženu u ovoj ustanovi jer se tadašnjem direktoru predstavio kao radnik BIA i zamolio ga da joj da mesto medicinske sestre.

I.R.

Bez dlake

Related Posts

“Hrana koja obara glad: Put do idealne linije uz zdravu sitost”

Zaboravite na beskrajne dijete i brojanje kalorija – ključ za postizanje idealne linije može biti mnogo jednostavniji nego što mislite. Umjesto da se oslanjate samo na ograničenje unosa hrane, fokusirajte…

Univerzum šta označava i koju tajnu krije?

Mnogi se slažu i ne slažu o poreklu imena UNIVERZUM odakle dolazi i šta označava? Jedna od teorija kaže ovako, univerzum je  vasiona, vaseljena, svemir, svet. Razmislite malo, jel bi…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You Missed

“Prirodni saveznici u borbi protiv psorijaze: Moć biljaka za zdravu kožu”

“Prirodni saveznici u borbi protiv psorijaze: Moć biljaka za zdravu kožu”

Nova nada za lečenje šećerne bolesti: Matične ćelije pružaju nadu za ozdravljenje

Nova nada za lečenje šećerne bolesti: Matične ćelije pružaju nadu za ozdravljenje

“Prirodna Moć: Biljke kao Saveznici u Borbi Protiv Šećerne Bolesti”

“Prirodna Moć: Biljke kao Saveznici u Borbi Protiv Šećerne Bolesti”

“Titani Teniskih Terena: Osvajanja i Majstorstvo Top 5 Tenisera Svih Vremena”

“Titani Teniskih Terena: Osvajanja i Majstorstvo Top 5 Tenisera Svih Vremena”

Tajanstvena Otkrića: Putovanje Kroz Zaboravljena Vremena

Tajanstvena Otkrića: Putovanje Kroz Zaboravljena Vremena

Namirnice koje su poznate po tome da izazivaju sitost

Namirnice koje su poznate po tome da izazivaju sitost