IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI: Bio mrtav preko 20 sati, zatim oživeo!

0
262
Između života i smrti
Neverovatne stvari se dešavaju iz dana u dan. Lekari Hitne pomoći i dalje su u šoku! Kada neko bude klinički mrtav više sati, možda i preko 20 časova, pa zatim oživi onda tu nastupa NARODNA IZREKA – Dok je veka dotle i ima leka…
Mrtav čovek (50) im oživeo na putu do bolnice? Kada su došli, bio je mrtav, reanimirali ga sat vremena. U ulici Proleterske solidarnosti u Novom Beogradu jutros je oživeo mrtav čovek?!

Kako se saznaje, čovek je bio brutalno pretučen u Novom Beogradu, a lekari su ga pronašli sa frakturom lobanje. Navodno je noć proveo ležeći na parkingu. Jutros oko 8.30 časova, u ulici Proleterske solidarnosti kod broja 15, na ulici je bez svesti pronađen muškarac od oko 50 godina. Po dolasku Hitne pomoći on je, prema saznanjima, bio potpuno mrtav. Bez obzira na takvo stanje, lekari su odmah pristupili reanimaciji koju su radili sat vremena, nakon čega je počeo da se vraća u život. Čovek je sa vitalnim znacima prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije. Normalno ta osoba je danas među živima.

I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime