VEOMA LEKOVITO: Ulje od kokosa sprečava opadanje kose, daje koži lep ten (VIDEO)

0
107
Kokosovo ulje za vašu lepotu
Kokos je odavnina poznato sredstvo na mnogim dvorovima kao isceljujuće sredstvo koje pomaže kod mnogih tegoba… Kod opadanja kose i sprečavanju istog se pokazalo kao vrhunsko rešenje, tu su i drugi problemi kao slaba cirkulacija krvi, i mnoge druge što ćete pogledati u video klipu. Kokosovo ulje savršeno je za preplanuli ten i pomaže u dodatnoj zaštiti od UV zraka, koji su u bilo koje doba godine veoma jaki. Zaštitite kožu od sunca zato što je ozonski omotač odavno probijen za šta je krivo preveliko zagađenje atmosfere kome nikako da se stane na put a iz godine u godinu sve je gore i gore!

Da biste se zaštitili od štetnih sunčevih zraka, ne zaboravite da se “opremite” kremama sa što višim zaštitnim faktorom, ali vodite računa o njihovom sastavu. Jer, sve je više hemije u tim proizvodima, na šta koža može burno da odreaguje.

Ali zato možete da budete sigurni da će vam kokosovo ulje prijati, jer je prirodno i, što je važno, uspeva da formira zaštitni sloj koji “tera” UV zrake od vas.NJegova prednost je u tome što nekoliko sati nakon što ga stavite održava vlažnost kože, sprečava isušivanje i nastanak bora.

S druge strane, ne morate da brinete ni za lepotu, jer ćete upotrebom kokosovog ulja doći do preplanulog tena, i to bez višesatnog “prženja”. Dobra stvar je i to što ima antimikrobna i antifungalna svojstva, pa sprečava da, dok ste na plaži ili bazenu, “pokupite” neku infekciju.Ne smete piti vodu iz flaše koja je stajala u autu – baš nikada!

Pogledajte video:


I.R.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Molimo vas da unesete svoje ime